Tuesday, March 5, 2013

LOVE THE COFEE..

huh.. memang agak lama sy tak berblog. maklumlah busy dengan kerja seharian tambahan pula sekarang dah bertiga.. so tak banyak masa untuk berblog.. Nak upload barang pun tak tahu sebb banyak sangat barang yang diperolehi sama ada memburu bersendirian atau bersama tuan punya blog cap ayam..

so rasanya koleksi yang ingin dikongsi ialah note nescafe 3 in 1. Note ni ada 6 kesemuanya, yang pasti 1 adalah dari pemberian rakan sekerja.. manakala yang lagi 5 kene beli ngan my young brother...  X pe la, beli pun beli la.. tapi yang pastinya sy memang tak tahu menahu pasal promosi ni.. tahu2 ada orang bagi je.. so orang bagi kita ambik, orang jual kita beli..

sila klik



1 comment:

  1. syabas,Banyak tu..tak nak jual ke yang lebih?

    ReplyDelete