Sunday, May 20, 2012

CHELSEA KEYCHAIN


CHAMPION LEAGUE 2011/2012

Pasti ramai yang dah tahu keputusan Champions League 2011/2012..

TAHNIAH la kepada Pasukan Chelsea sebab berjaya memenangi perlawanan pg td dengan keputusan seri 1-1 sehingga tamat waktu permainan.. Mungkin rezeki lebih memihak kepada pasukan chelsea walaupun pada satu ketika bayern dihadapan pada minit ke 82 hasil jaringan Thomas Muller. kalau diikutkan kelebihan ada pada Bayern tapi tandukan oleh Didier Drogba pada minit ke 88 menafikan kemenangan Bayern..

Perlawanan diheret pada masa tambahan dan sepakan penalti menentukan pemenang pelawanan..

Penalti pe 1--> Bayern mendahului 1-0 apabila Juan Mata gagal menyempurnakan sepakan penalti..

Penalti ke 2--> bayern mendahului 2-1 apabila kedua2 pemain berjaya menyumbat gol..

Penalti ke 3--> bayern juga mendahului 3-2 apabila permain berjaya menyumbat gol.

Penalti ke 4--> mmm.. best2.. peter cech jd hero bro.. menepis bola.. chelsea lak gol.. kedudukan 3-3

Penalti ke 5--> yeah.. x gol lagi, sepakan terkena tiang.. tapi Drogba menjadi pencetus kemangan dengan gol ke 4.. Dan Akhirnya Tittle gelaran Champions League menjadi milik CHELSEA..

So entry kali ni aku nak post antara keychain2 Chelsea yang ada dlm simpanan sempena meraikan kemenangan Club yang aku suka..

Tahniah CHELSEA n FAN MALAYSIA..

http://www.facebook.com/pages/Kelab-Penyokong-Chelsea-FC-Malaysia/141006884115

KEYCHAIN KASUT

KEYCHAIN BAJU (LAMPARD)

SELIPOR CHELSEA

CAP CHELSEA 

4 comments:

  1. PENYOKONG TEGAR CHELSEA NI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tegar mana.. sekadar mengikuti perkembangan semasa.. Kira team england yang aku paling suka.. Yang paling benci pun ada gak.. hehe..

      Delete
  2. o.k bro, dah papar kasi bungkus dan kirim kat sini... ha ha ha! gurau jer!, syabas Bro! panadai bertambah anati tu!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak bg blh bro... nak pos yang tak tahan 2.. kalau area2 sini leh la bg sekeping mana yg bkenan.. hehe

      Delete